Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt
Innlandet

Takk for i år – god jul til alle

Det har vært en hektisk tid siden Kompetansebroen Innlandet ble lansert i september. Hektisk som i spennende og morsomt, men likevel et arbeidskrevende prosjekt, hvor det har vært travle dager. En felles plattform for å dele kompetanse- og informasjon, er viktig for å kunne gi pasientene våre et bedre tilbud, uavhengig av om tilbudet gis i kommunen eller på sykehuset eller om den som yter tjenesten er student i praksis eller ansatt i kommune eller sykehus.

Det har vært en hektisk tid siden Kompetansebroen Innlandet ble lansert i september. Hektisk som i spennende og morsomt, men likevel et arbeidskrevende prosjekt, hvor det har vært travle dager.

En felles plattform for å dele kompetanse- og informasjon, er viktig for å kunne gi pasientene våre et bedre tilbud, uavhengig av om tilbudet gis i kommunen eller på sykehuset eller om den som yter tjenesten er student i praksis eller ansatt i kommune eller sykehus.

 

Kompetansebroen er et nytt tilbud som mange ønsker seg, men som det tar tid å implementere. Vi ser at bruken av Kompetansebroen øker og det er vi glad for – så vi fortsetter arbeidet i 2020 – og satser alt på å bygge innholdet slik at det blir til enda større nytte for alle som jobber og utdanner seg innen helse- og omsorgssektoren.

Lokal redaksjon består av to personer i 50% stilling, Marit Ødegård (som også jobber i Nordre Land kommune) og Bente Langvik Olsen (som i tillegg har jobb i Sykehuset Innlandet, stabsområde Helse). Sammen har vi kunnskap om både kommune, sykehus og høgskole og jobber for at alle tre parter skal bli synlige på Kompetansebroen.

2019
Fokuset i 2019 har vært å få etablert lokal redaksjon og samarbeidet vårt med redaksjonen i Ahus og i Vestfold. Vi har publisert nyhetssaker hver uke – de fleste har omhandlet prosjekter i vår region, mens andre ganger har det vært felles artikler med Ahus og Vestfold. Vi jobber med å etablere et nettverk av kontaktpersoner ute hos eierne våre – som er 42 kommuner, sykehuset og høgskolen i Innlandet.

2020
I 2020 vil vi jobbe videre med å markedsføre Kompetansebroen ute hos ansatte, utvikle nye temaer og publisere mer innhold, etablere en egen legeside, og samarbeide med relevante aktører for å forankre plattformen i relevante prosjekter.

Vi trenger bidrag fra «alle og en hver»
Har du en ide til innhold på kompetansebroen? Meld inn nyhetssaker og vi tar kontakt med deg!

Vær vår ambassadør!
Meld deg på nyhetsbrevene fra Kompetansebroen – eller fortell om oss til dine kollegaer!

Flere aktueltsaker