Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold

Informasjon til kursarrangører

Innmelding av arrangement

På Kompetansebroen legger vi ut arrangementer på vegne av samarbeidspartene som arrangør eller medarrangør. Arrangementene må være åpne for to eller flere av partene i samarbeidet, og som hovedregel skal vår påmeldingsløsning benyttes. Vi har nylig oppdatert vår påmeldingsløsning i samarbeid med Checkin.no.

Alle arrangement skal meldes inn via elektronisk innmeldingsskjema du finner lenke til på forsiden (kompetansebroen.no). Vi publiserer normalt arrangementet innen 48 timer (to virkedager). Vi ber deg bruke saksnummer eller tittelen på arrangementet ved henvendelser.

Kursarrangør

Personen som oppgis som kontaktperson for arrangementet, blir tildelt tilgang til påmeldingsløsningen i Checkin. Her får vedkommende tilgang til fortløpende oppdatert deltagerliste under «ordrerapport». Vennligst oppgi ditt, og eventuelt andre kontaktpersoner sitt fulle navn, mobilnummer og e-postadresse i «annet feltet» i innmeldingsskjemaet.

Så fort dere er tildelt tilgang til arrangementet, vil det sendes ut en SMS fra Checkin med innloggingsinformasjon.

For mer informasjon om arrangement-løsningen i Checkin – se her: Hjelpesenter (checkin.no)

Deltagerliste

For å se oppdatert deltagerliste må du være innlogget med tildelt bruker på Checkin. Etter hvert som folk melder seg på arrangementet, vil dere finne oppdatert deltakerliste under «ordrerapport». Klikk på nummeret under «bestilling» for å se hver enkelt påmelding. Øverst i høyre hjørne har du anledning til å filtrere deltagerlisten basert på tilleggsvalg, eksempelvis «kosthensyn» eller «kostnadssted».

Vi anbefaler at dere jevnlig ser over deltagerlisten og sjekker følgende:

  • Har deltakerne valgt riktig billettype ihht. oppgitte priskategorier?
  • Har interne deltagere husket å påføre kostnadssted for intern fakturering?

Bevertning og kosthensyn

Alle deltagere blir bedt om å oppgi eventuelle kosthensyn eller annet i påmeldingsløpet, dersom arrangementet er meldt inn med bevertning.

Bildebruk

Alle arrangementer skal ha et illustrasjonsbilde som brukes i kalender og i nyhetsbrev. Bildet må være i liggende format (700px X 460px) og av god oppløsning.

Kompetansebroen har avtale med bildedatabasen Shutterstock (shutterstock.com). Her kan dere selv søke og finne et passende bilde for arrangementet og sende oss lenke i innmeldingsskjemaet, så laster vi ned på vår lisens. Å gjengi bilder fra andre kilder på Kompetansebroen krever at kildene har gitt tillatelse til deling på vår plattform.

Påmeldingsløsning og fakturering

Privat betaling kan gjøres med faktura, kort eller vipps. Betaling via arbeidsgiver/bedrift gjøres med faktura/EHF. For informasjon angående fakturaavgift, ta kontakt med oss. Vennligst informer oss om dere ønsker å dekke inn kostnadene for bruk av Checkin ved å legge en avgift på hver billett, eller om dere ønsker å stå for denne selv.

Kompetansebroens fakturaformidler/påmeldingsløsning er Checkin, og løsningen tilbys for de organisasjoner/ foretak som har tegnet avtale med Checkin (per nå Ahus, Sykehuset i Vestfold og Diakonhjemmet sykehus). Kommuner og andre som ikke har tegnet egen avtale, kan fakturere i eget regnskapssystem med deltagerlisten som fakturagrunnlag.

Betalingsvilkår og avmelding

Avmelding av deltagere kan enkelt administreres i Checkin. Ta kontakt med sentral redaksjon for administrering av avmeldinger/refusjon. Kompetansebroens retningslinje er full refusjon ved avmelding inntil 14 dager før arrangementsdato, deretter ingen refusjon. Kursarrangør har imidlertid anledning til å sette egen dato for krediteringsdato, for eksempel ved arrangement som inkluderer hotellreservasjon e.l.

Deltager må akseptere betalingsbetingelser ved påmelding. Henvendelser om refusjon etter frist blir videresendt kursarrangør. Dersom deltageren er forhindret fra å delta, kan en kollega delta.

Intern fakturering av ansatte i egen organisasjon

For arrangementer hvor internt ansatte også skal betale deltageravgift, opprettes det en egen billettkategori, «Interne deltagere». For disse deltagerne sendes det ikke faktura via Checkin, men kursarrangør må sende egen liste til regnskapsavdelingen for intern kontering av deltageravgift.

Publisering og markedsføring

Når vi har publisert arrangementet vil dere motta en epost med lenke til arrangement-siden. Det er kursarrangørs ansvar å se over at arrangementet er formidlet tilfredsstillende, og gi tilbakemelding til redaksjonen dersom noe skal endres. Se over tekst, lenker, deltagerkategorier mm.

Informasjon om arrangementet sendes ut i nyhetsbrev til våre abonnenter og ellers kan lenke til siden deles med deres interessenter.

Kontakt og brukerstøtte

Send oss din henvendelse på epost til kontakt@kompetansebroen.no, og vi svarer deg så snart vi kan.