Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt
Innlandet

Hvordan reorganisere for å ta i bruk ny teknologi?

Erfaring og forskning viser at noen av utfordringene ved implementering av ny teknologi i en virksomhet er at man ofte undervurderer nødvendigheten av å måtte reorganisere tjenestene/virksomheten for å få effekt av teknologien.

Erfaring og forskning viser at noen av utfordringene ved implementering av ny teknologi i en virksomhet er at man ofte undervurderer nødvendigheten av å måtte reorganisere tjenestene/virksomheten for å få effekt av teknologien, samt at man tar alt for lett på behovet for ny kompetanse blant brukerne for å få dette til.

Dette vil være den røde tråden når konferansen “KlinIKT 2020” i år arrangeres på Østlandet. I starten av april samarbeider Sykehuset Innlandet, Høgskolen i Innlandet og NTNU Gjøvik om å sette temaet «Teknologi, kompetanse og organisering» på dagsorden, når ansatte innen helse og omsorgs-sektoren samles på Lillehammer. HelseINN, Statens helsetilsyn og Trifid er også samarbeidsaktører.

Målgruppen for konferansen er mennesker med ansvar og/eller interesse for fagutvikling, ledelse, IKT, utdanning, forskning og utvikling i og for helse- og omsorgssektoren. Konferansen skal speile både behov, visjoner og vyer, men samtidig gi eksempler på konkrete praktiske nyvinninger hvor man har oppnådd resultater. Konferansene har fokus på bruk av IKT som redskap for å levere bedre helsetjenester til innbyggerne.

Variert program

Konferansen går over to dager, hvor det blir innlegg fra både departement, Statens helsetilsyn, erfaringer fra prosjekter, parallelle sesjoner med fokus på kompetanse og organisering, brukerinvolvering og tjenestedesign, pasient- og datasikkerhet, og flere andre sentrale fagpersoner innen feltet.

 

Velkommen til to spennende dager på Lillehammer!

Dag Waaler, NTNU i Gjøvik
Leder programkomite, KlinIKT 2020

 

Interessert i å delta?

Registrer deg nå før 28. januar og spar kr 250 på konferanseavgiften.

All informasjon om konferansen finner du på www.klinikt.no

 

 

Flere aktueltsaker