Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt
Ahus

Paramedic er både omsorg og akuttmedisin

I ukens podkastepisode møter vi Thomas Green, en engasjert paramedisiner ved Oslo universitetssykehus som trigges av det uforutsigbare ved arbeidet sitt. 

Heidi Skutlaberg Wiig og Thomas Green. Foto: Morten Brøndbo

I ukens podkastepisode møter vi Thomas Green, en engasjert paramedisiner ved Oslo universitetssykehus som trigges av det uforutsigbare ved arbeidet sitt. 

Thomas Green er paramedisiner ved Oslo universitetssykehus, og gjennom 22 år har han hatt utallige menneskemøter med folk som trenger hjelp. Hør ham fortelle om en del av disse møtene og om hvorfor han valgte den jobben han har. Thomas er både faglig nysgjerrig, liker å skrive og undervise, og trigges fortsatt av det uforutsigbare ved arbeidet sitt.

Hør også alle episodene her eller i din podkast-app (f.eks Itunes, TuneIn eller Spotify).

I denne podkasten møter du mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 27 år, de siste 13 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun er sentral i prosjektet «Klinisk kommunikasjon» og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at alle lyttere klikker «abonner» i sin podkast-app og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Vi håper derfor du kan bruke et minutt på å svare på et par spørsmål knyttet til podkasten. Tusen takk!

PS: Vi jobber med sesong 3 av Helhjerta og første episode slippes etter påske.

Flere aktueltsaker