Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt
Innlandet

“Digital nærhet” – HelseINN drar i gang nettbasert møteserie

Møteserien «Digital nærhet» handler om hvordan teknologi kan være et verktøy for å skape bedre innbyggertjenester og smidig samhandling på tvers av nivåene i helsetjenesten.

Møteserien «Digital nærhet» handler om hvordan teknologi kan være et verktøy for å skape bedre innbyggertjenester og smidig samhandling på tvers av nivåene i helsetjenesten.

Møteserien «Digital nærhet» handler om hvordan teknologi kan være et verktøy for å skape bedre innbyggertjenester og smidig samhandling på tvers av nivåene i helsetjenesten.

HelseINN er en helseklynge for samhandling og innovasjon mellom offentlig, privat og frivillig sektor. HelseINN jobber med tjenesteinnovasjon og kompetanseutvikling for en smartere organisering av helse- og folkehelsetilbudet i Innlandet. HelseINN inviterer ansatte i kommuner, spesialisthelsetjenesten, private bedrifter, ved utdanningsinstitusjoner og frivillige organisasjoner til å delta på denne møteserien.

Klyngens medlemsvirksomheter og samarbeidspartnere som enten har en løsning de kan presentere, eller dele erfaringer fra bruk av helseteknologi blir forespurt om å bidra med faglig innhold. Møtene vil derfor ha ulike temaer og vil foregå ukentlig via Microsoft Teams.

Egen Microsoft Teams-gruppe «Digital nærhet»

Det vil være mulighet for møtedeltakere å stille spørsmål som blir besvart under, eller i ettertid, av møtet. Det vil bli satt av 1 time til hvert møte. Vi ønsker å ta opp møtet/presentasjonen slik at denne er tilgjengelig for interesserte i ettertid. Video av temamøtene vil bli lagt ut i Microsoft Teams-gruppen «Digital nærhet». Her planlegger vi også å legge opp til dialog og erfaringsutveksling mellom deltakere. Det er uforpliktende å være en del av gruppen. Send oss en e-post til sindre@helseinn.net for å bli lagt til i Microsoft Teams-gruppen.

Oppdatert møterekkeagenda for «Digital nærhet» finnes på Helseinn sine Facebooksider og på www.helseinn.net.

 

De første to nettmøtene

 

Uke 14:

Fredag 3.april, kl 11 – 12.

Faglig innhold: Dignio.

Tema: Avstandsoppfølging + COVID-19

Les mer her

 

Uke 16:

Tirsdag 14. april, kl 13 – 14.

Faglig innhold: Visiba Care.

Tema: Digital dialog med innbyggerne.

Les mer her

 

 

Tor Sætrang introduserer møteserien “Digital Nærhet”

Tor Sætrang er prosjektkoordinator for regionrådet i Sør-Østerdal, som jobber med digital transformasjon innen helse- og omsorgssektoren og er en del av HelseINN-teamet.

Det er behov for å spille inn noen møter som handler om det vi jobber med kan ligge digitalt tilgjengelig for dere . Hovedfokuset er å se nærmere på hvordan vi kan dra nytte av det vi har jobbet med gjennom lang tid, når vi nå står midt i Korona-situasjonen.

 

 

 

 

 

Flere aktueltsaker