Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt
Ahus
Innlandet

Barneorientert familieterapi i sandkassen

I ukens podkastepisode møter vi vernepleier og familieterapeut i Ullensaker kommune, Magne Rygg, som blant annet forteller om hans tilnærming preget av krativitet og lek. 

Heidi Skutleberg Wiig og Magne Rygg. Foto: Andreas Kase

I ukens podkastepisode møter vi en vernepleier og familieterapeut i Ullensaker kommune, som blant annet forteller om hans tilnærming preget av kreativitet og lek. 

Magne Rygg er vernepleier og familieterapeut i Ullensaker kommune hvor han jobber i Forebyggende avdeling for barn og unge. Hans tilnærming er preget av kreativitet og lek, og han setter seg gjerne i sandkassen sammen med familien som trenger hjelp. Hvordan viser vi respekt og tar barn på alvor? Hvordan lager vi trygge rammer så folk kan snakke om det de er opptatt av?

Hør også alle episodene her eller i din podkast-app (f.eks Itunes, TuneIn eller Spotify).

I denne podkasten møter du mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Du får høre sterke og engasjerende historier fra både helsepersonell og pårørende med ulik bakgrunn og erfaring.

Heidi har jobbet på Akershus universitetssykehus i 27 år, de siste 13 årene som kreftsykepleier og veileder i Palliativt team. Hun er sentral i prosjektet «Klinisk kommunikasjon» og er mye brukt som foredragsholder.

Vi ønsker gjerne at alle lyttere klikker «abonner» i sin podkast-app og vi setter pris på alle tilbakemeldinger. Vi håper derfor du kan bruke et minutt på å svare på et par spørsmål knyttet til podkasten. Tusen takk!

Flere aktueltsaker