Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt
Innlandet

Håkon Skaug kommer til Nettverkskonferansen, kommer du?

Delta på USHT Innlandet sin Nettverkskonferanse, med innhold som er relevant for alle som arbeider i kommunale helse- og omsorgstjenester, og med fordypning i områder som kan være særlig aktuelle for deg i ditt arbeid.

Komiker og foredragsholder Håkon Skaug. Foto: Serisøst Firma

Nettverkskonferansen 2020 har innhold som er relevant for alle som arbeider i kommunale helse- og omsorgstjenester, og med fordypning i områder som kan være særlig aktuelle for deg i ditt arbeid. Konferansen arrangeres av USHT Innlandet, og gjenspeiler samfunnsoppdraget for 2020. Du kan delta digitalt på hele eller deler av konferansen.

Leve hele livet
Leve hele livet er den nasjonale eldrereformen som for tiden er høyaktuell for kommunene og for deg som utfører ditt arbeid hos eldre mennesker. Hvordan legge til rette for gode og innholdsrike  leveår i slutten av livet? Koronapandemien skaper utfordringer også for den eldre generasjon. Hvordan kan man likevel bidra til økt livskvalitet? Et aldri så lite humoristisk skråblikk fra Håkon Skaug er også tillagt denne delen av konferansen.

Demensplan 2020
Den nye Demensplan 2025 lanseres nå i desember. På konferansen vil du få en kort orientering om overskriftene i denne. Dette følges videre med tema rundt samarbeid om personer med demens og med deres pårørende. Du vil også kunne få høre om erfaringer fra demensvennlig samfunn og om siste nytt innen demensforskning.

Kvalitet i tjenesten til personer med utviklingshemming
Mennesker med utviklingshemming har tre ganger høyere risiko for å bli utsatt for vold og seksuelle overgrep enn andre. På Nettverkskonferansen vil du få høre om verktøyet VIP, som skal bidra til å forebygge dette. Du vil også få økt innsikt i de viktigste faktorene for å forebygge psykiske lidelser hos mennesker med utviklingshemming, og erfaringer med inkludering i ordinært arbeidsliv.

Kvalitetsforbedring og pasientsikkerhet
Uansett arbeidsområde, er kvalitetsforbedring og pasientsikkerhet nødvendig og viktig. I denne seksjonen vil du høre om hvordan man kan arbeide med pasientsikkerhet med fokus på både det som går bra, på uønskede hendelser og helhetlige systemer. Psykologisk trygghet på arbeidsplassen er et annet tema. Det skal være greit å spørre om hjelp, si ifra når noe går galt og komme med nye forslag. Et aktuelt tema som også belyses er tidlig oppdagelse og rask respons ved forverret somatisk tilstand ved Covid-19.

Her finner du mer informasjon, program og lenke til påmelding 

Flere aktueltsaker