Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt
Innlandet

Julekort fra Kompetansebroen Innlandet

Julen nærmer seg med stormskritt, og her får dere et julekort fra oss i Kompetansebroen med noen smakebiter fra året som har gått. Julehilsen fra lokal redaksjon Innlandet Kompetansebroen Innlandet ønsker å være en kunnskapsportal som viser mye av det gode arbeidet som foregår i kommune- og spesialisthelsetjenesten i Innlandet. Vi trenger hjelp av dere […]

Bilde: Shutterstock

Julen nærmer seg med stormskritt, og her får dere et julekort fra oss i Kompetansebroen med noen smakebiter fra året som har gått.

Julehilsen fra lokal redaksjon Innlandet

Kompetansebroen Innlandet ønsker å være en kunnskapsportal som viser mye av det gode arbeidet som foregår i kommune- og spesialisthelsetjenesten i Innlandet. Vi trenger hjelp av dere til å tipse oss om utviklingsarbeid og gode prosjekter, og minner om at det trenger ikke å være ferdigskrevne artikler som sendes inn. Vi bistår gjerne med ferdigstilling og presentasjon av arbeidet.


Helhjerta inn i 2022

Kompetansebroens podkast Helhjerta er nå ferdig med sin sjette sesong og det er blitt en populær podkast med over 160 000 avspillinger hittil. Podkasten starter opp igjen med sesong 7 i januar med nye episoder hver andre uke.  Vi håper tidligere episoder kan være et fint og hyggelig innslag i juletiden. Se podkastsiden her.

Fra vaksine til velferdsteknologi, – nye læringsressurser i 2021

I løpet av året 2021 har vi publisert mye nytt innhold på Kompetansebroen. Under vil dere kunne ta en titt på noe av dette.


Vi i Kompetansebroen ønsker dere en fin juletid og et godt nyttår, og ser frem til å kunne dele nye prosjekter, nytt innhold og andre kunnskaps- og samhandlingsressurser med dere i 2022.

Flere aktueltsaker