Skjul områdevelger
Hopp til hovedinnhold
Legg til favoritt
Vestfold

Vil du vite mer om helsefellesskap og samhandling?

Et helsefellesskap er et samarbeidsforum der ulike aktører innen helse- og omsorgssektoren jobber sammen for å sikre helhetlige og koordinerte helsetjenester til befolkningen. Dette inkluderer sykehus, fastleger, kommunale helse- og omsorgstjenester, samt andre relevante partnere.

Formålet med helsefellesskap er å forbedre pasientbehandlingen, effektivisere ressursbruk og sikre at helse- og omsorgstjenester er tilpasset lokale behov. Gjennom felles handlingsplaner og strategier arbeider helsefellesskap for å oppnå bedre samhandling og mer integrerte helsetjenester.

Helsefellesskapet i Vestfold har en egen nettside dedikert til helsefellesskap og samhandling. Vi oppfordrer alle til å ta et dypdykk i denne siden for å bli kjent med innholdet og få en større forståelse av rammene vi jobber under. Du kan også melde deg på et nyhetsbrev for å få relevant informasjon.

Helsedirektoratet har en egen side for helsefellesskap

Helsedirektoratets side for helsefellesskap finner du blant annet dokumenter, strategier, veiledere, nyhetsbrev for helsefellesskap, informasjon om tilskudd til sekretariatsfunksjon for kommunene, og styringsinformasjon.

FacebookEmailPrint
Flere aktuelt fra helsefellesskapet