Hopp til hovedinnhold
Illustrasjon av to personer med med snakkebobler og utveksling av ideer.Foto: Shutterstock

Kurs i supervisjon og veiledning for LIS 2/3 og overleger med veilederansvar – nye kurs til høsten

av Torill Brekken

​Kurset er for veiledere for leger i spesialisering i Sykehuset Innlandet. Veiledningskurset gir en kombinasjon av teori og praktiske øvelser som skal gi god trening i en-til-en veiledning og supervisjon.

De fokuserer på en ny ordning for spesialistutdanning av leger og bruk av kompetanseportalen. Kurset gir også innføring i forskjell på veiledning og supervisjon, og deltakerne får øve på både veilednings- og supervisjonssituasjoner. Kompetansevurdering i praksis er også et tema. Vi gir i tillegg tips til god litteratur og nettsider som omhandler supervisjon og veiledning. 

Arran​gør

Kurset arrangeres av avdeling for kompetanse og utdanning og ledes av utdanningskoordinerende overlege og gastrokirurg Cecilie Bjerke sammen med psykiater Dag Hanoa, psykiater Britt Julie Baryar og spesialist i biokjemi Solveig Meyer Michaelsen. Til våren har vi også med oss spesialist i radiologi Åse Sulheim og spesialist i nevrologi Ingrid Nysveen.

Alle kurslederne har utdanning av supervisjon og veiledning i form av Train-the-Trainer-kurset som Helse Sør-Øst arrangerer jevnlig.​​​​

For mer informasjon og påmelding finn kurset på intranett siden til Sykehuset Innlandet.